NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Kontich, Belgium

  Recent Locations

   Por el Amor de Dios (gitaartrio) in Kontich


   • Por el Amor de Dios (gitaartrio) Photo #1
   1 of 1
   March 14, 2021

   Sunday  11:00 AM

   Kontich, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Por el Amor de Dios (gitaartrio)

   Por el Amor de Dios bestaat uit Bart Venken, Karl Stroobant en Willem-Jan Lauwers. Na jaren ervaring in allerlei bezettingen op honderden podia, in tientallen landen verspreid over drie werelddelen, vonden deze jongemannen elkaar in hun kijk op muziek, de medemens en de liefde en gingen ze op zoek naar de essentie van wat klassieke muziek voor hen zou kunnen zijn.

   Het eerste programma draagt de naam Klui•ze•naar en is een verzameling van meesterwerken die elk een uniek perspectief bieden op wat het betekent om zich vervreemd te voelen in de wereld. Aan bod komt muziek uit lang vervlogen tijden van componisten die net dat ietsje anders waren, doorspekt met anekdotes over hoe het leven destijds niet zo veel anders was dan nu.

   Verwacht een persoonlijk concert van een trio dat all-out gaat en u meesleept in de verlichting die klassieke muziek hen bracht.

   I.s.m. AMWD

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Por el Amor de Dios (gitaartrio). Book your stay now!