NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Kontich, Belgium

  Recent Locations

   Seniorenfeest met Laura Lynn & Günther Neefs in Kontich


   • Seniorenfeest met Laura Lynn & Günther Neefs Photo #1
   1 of 1
   October 1, 2020

   Thursday   2:00 PM

   Duffelsesteenweg 145
   Kontich, Antwerpen

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Seniorenfeest met Laura Lynn & Günther Neefs

   Laura Lynn - 15 jaar carrière, haar megahit "Je hebt me duizendmaal belogen" betekende destijds haar doorbraak als Vlaamse schlager-zangeres en was tevens ook de erkenning van de Vlaamse schlagermuziek. Dit lied is nu nog steeds haar handelsmerk

   Johan Van Mechelen - Na een opgemerkte deelname aan het vtm-programma 'Ontdek de ster' in 1996, werd Johan gecontacteerd door verschillende productiehuizen. Zo startte het artistieke luik in zijn leven. Voor Studio 100 werkte Johan meerdere jaren als freelancer en dook hij als zanger/acteur op in musicals en televisieseries Als gastacteur speelde Johan verder regelmatig mee in succesvolle tv-series als 'Familie', 'Thuis', 'Zone Stad' en 'Spoed'...maar zijn grootste passie was, is en blijft voor altijd: ZINGEN!

   Günther Neefs - Doorleefde stem, van Engels naar Nederlands en terug, maakte stijlvolle muzikale reizen door de wereld van de swing, soul en via zijn trip dwars door de Verenigde Staten van Amerika, is zijn muzikaal project Roots 66 geboren.

   Star Dancers Showballet
   Het Star Dancers Showballet is één van de meest gevraagde dansgroepen in België. Star Dancers brengt steeds shows met afwisselde choreografie, mooie outfits en het nodige showgehalte.

   Mister Boullart - Buikspreker Mister Boullart speelt live in op het publiek en maakt daarbij dankbaar gebruik van grappige info over populaire personen. Het resultaat: een waanzinnig hoog debiet aan lachsalvo's! De buikspreekbroers zijn dan ook al 20 jaar een begrip in Vlaanderen èn Nederland.

   Net zoals vorige jaren kan je je opgeven om met de bus naar Het Halfdiep te komen. Deze busjes stoppen om 13 u. aan de Sint-Michielskerk Waarloos, de O.L.V.-kerk in Kontich-Kazerne, de Sint-Ritakerk en de Sint-Martinuskerk in het centrum. Dit tijdstip is bij benadering, kom zeker enkele minuten vroeger. Vergeet niet te melden bij je inschrijving waar je zal opstappen.

   Gratis inkom voor de senioren van Kontich vanaf 13 u.

   Bron: UiTinVlaanderen.be

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Seniorenfeest met Laura Lynn & Günther Neefs. Book your stay now!