NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   THE 69 EYES / NATIONAL NIGHTMARE in Helsinki


   • THE 69 EYES / NATIONAL NIGHTMARE Photo #1
   1 of 1
   August 30, 2019

   Friday   8:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   EVENT DETAILS
   THE 69 EYES / NATIONAL NIGHTMARE

   THE 69 EYES JUHLII 30-VUOTISTA TAIVALTAAN NOSTURISSA

   24.5. JULKAISTU 27 & DONE -SINGLE ANTAA ESIMAKUA SYYSKUUSSA ILMESTYVÄSTÄ UUDESTA STUDIOALBUMISTA. LOPPUVUODESTA ON LUVASSA MYÖS SUOMESTA KÄYNNISTYVÄ MAAILMANKIERTUE. KUUNTELE UUSI 27 & DONE TÄÄLTÄ:
   https://www.youtube.com/watch?v=OLoqIdCMZCE

   Helsingissä vuonna 1989 perustettu The 69 Eyes on uransa aikana ehtinyt kiertää kotimaan lisäksi niin Euroopassa, Amerikassa, Aasiassa kuin Australiassakin ja julkaista yksitoista studioalbumia, joista moni on myynyt kultaa ja platinaa. Juuri Yhdysvaltain-kiertueelta palanneet Helsingin vampyyrit juhlivat 30-vuotista taivaltaan komeasti. 24. toukokuuta julkaistu "27 & Done" -single antaa esimakua 13.9.2019 julkaistavasta West End –albumista, jonka yhtye on tehnyt yhdessä luottotuottajansa JOHNNY LEE MICHAELSIN kanssa.

   "27 & Done" -singleen on kuvattu myös Los Angelesissa asuvan VICENTE CORDERON (3 Teeth, "Room 37- The Mysterious Death of Johnny Thunders" -elokuva) ohjaama video. Video sisältää kohtauksia kesäkuussa julkaistavasta The 27 Club –jenkkikauhuelokuvasta.

   JYRKI 69 valottaa uuden singlen tekstiä näin: ”Instagram on
   sekoittanut ihmisten pään todenteolla - kaikki haluavat osansa huomiosta, keinolla millä hyvänsä. 27 & Done on yksi rock’n’rollin peruskliseistä; nuoruus ja ikuisuus kulkevat käsikädessä kiirastulessa. Lopulta kaikki meistä kuolevat liian nuorina.”

   Syyskuussa julkaistava West End –albumi pitää sisällään 11 uutta The 69 Eyes –biisiä ja levyllä kuullaan vierailijoina mm. Cradle Of Filth –solisti Dani Filthiä, Murderdolls –solisti Wednesday 13:ta ja Beastö Blancön Calico Cooperia.

   "Levyn nimi West End on synkkä, Lännen loppu. Planeettamme on käännekohdassa. Länsimaisen elämäntavan loppu on jälleen lähellä ja kysymys kuuluu: Mitä tapahtuu kun Länsi loppuu? Albumin nimellä on monta merkitystä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Pet Shop Boysien, Lontoon tai Espoon kanssa”, virnistää Jyrki 69.

   -

   National Nightmare on todellinen rock’n’roll monsteri, joka toinen jalka bluesissa pitää silmät auki etsien jatkuvasti uusia näköaloja musiikilliseen ilmaisuunsa.

   Helsinkiläinen yhtye on iso osa rockin sukupuuta. Siinä vaikuttavat basisti Jimi Sero legendaarisesta Smackistä, kitaristi Ace Mark Bigelfistä ja laulaja Sami Haxx Speciestä.

   National Nightmaren soundissa kuuluu vaikutteita 60-luvun rythm’n’bluesista, kuten Tina Turnerista, 70-luvun hardrock bändeistä, kuten Aerosmithistä ja kaikki tämä on kääritty yksinkertaiseen vanhan liiton koulukunnan tyyliin, sellaisten bändien tapaan kuin esimerkiksi AC/DC. Rolling Stones ja ZZ Top.

   Yhtyeen debyyttilevy "Sangre Salvaje" julkaistiin vuonna 2018

   -

   The 69 Eyes, National Nightmare
   30.08.2019
   Nosturi, Helsinki
   Sallittu / K18 anniskelualueet

   Liput ennakkoon Ticketmasterista 22 €
   Ovelta 25 €
   + eteispalvelumaksu 3 €

   Lipunmyynti alkaa to 6.6. klo 9:00 Ticketmasterissa.
   https://www.ticketmaster.fi/event/260719

   20:00 ovet
   21:00 NATIONAL NIGHTMARE
   22:15 THE 69 EYES

   www.69eyes.com
   www.facebook.com/the69eyes
   www.instagram.com/the69eyesoffical
   www.nuclearblast.de/the69eyes

   Pidätämme oikeuden muutoksiin. S/K18

   Cost: 22 / 25 €

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near THE 69 EYES / NATIONAL NIGHTMARE. Book your stay now!

   MORE EVENTS