NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Depeche MODE: Spirits in the Forest in Helsinki


   • Depeche MODE: Spirits in the Forest Photo #1
   1 of 1
   October 22, 2019

   Tuesday   7:45 PM

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Depeche MODE: Spirits in the Forest

   Depeche Moden Global Spirit-maailmankiertue valloitti yli 3 miljoonan fanin sydämet. Nyt elokuvateattereissa nähdään huikeasta kiertueesta tehty vaikuttava konserttielokuva! Sen on ohjannut palkittu elokuvantekijä ja yhtyeen pitkäaikainen yhteistyökumppani Anton Corbijn (Control, 2007), joka on onnistunut vangitsemaan hienosti bändin energian ja legendaarisen lavakarisman.

   Visuaalisesti huikeassa konserttielokuvassa sukelletaan lisäksi pintaa syvemmälle, ja nähdään kuinka yhtyeen musiikki ja esitykset ovat vaikuttaneet faneihin. Depeche Mode-fanien tunteellisten tarinoiden kautta elokuva ei ainoastaan näytä vain sitä, miksi bändin suosio on vain voimistunut yhtyeen uran aikana, vaan kertoo myös musiikin uskomattomasta voimasta erilaisissa yhteisöissä, ja miten musiikki auttaa ylittämään vastoinkäymisiä ja luo yhteisöllisyyttä yli rajojen.

   Tyylikäs ja visuaalinen, upeasti kuvattu Depeche Mode: SPIRITS in the Forest erottuu muista konserttielokuvista kutomalla yhteen yhtyeen ainutlaatuiset esitykset ja fanien kertomukset ympäri maailmaa. Konserttiosuudet on kuvattu Global Spirit Tourin viimeisissä esityksissä Berliinin kuuluisassa Waldbühnessa (Forest Stage).

   Korjaamo Kino tarjoaa nyt ainutlaatuisen valkokangaskokemuksen anniskelunäytöksenä, eli Töölön elokuvasaliin voit tulla nauttimaan sykähdyttävästä musiikista baarista ostetun lasillisen kanssa! Tervetuloa!

   Korjaamo Kino Töölössä tiistaina 22.10. klo 19:45.

   HUOM! Tämän näytöksen ikäraja on K18, koska salissa on anniskelua!

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Depeche MODE: Spirits in the Forest. Book your stay now!