NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Ellinoora – Vaaleanpunainen vallankumous -klubikiertue in Helsinki


   • Ellinoora – Vaaleanpunainen vallankumous -klubikiertue Photo #1
   1 of 1
   November 16, 2019

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Ellinoora – Vaaleanpunainen vallankumous -klubikiertue

   Ovet klo 19:00 / Showtime 21:00

   Liput ennakkoon alk. 26,50 €, ovelta 28 €, Ikäraja: K-18

   Lippujen ennakkomyynti on loppunut.

   Loppuunmyyty

   ELLINOORA JULKAISI UUDEN ALBUMIN VAALEANPUNAINEN VALLANKUMOUS 30.8.

   Ellinoora julkaisi odotetun toisen albuminsa Vaaleanpunainen vallankumous perjantaina 30.8. Ellinoora on sanoittanut kaikki tulevan albuminsa kappaleet itse ja levyn on tuottanut Samuli Sirviö.

   "Viimein mun toinen albumi näkee päivänvalon. Levyllä kuuluu isoja kontrasteja, ihan sen nimestä lähtien: vaaleanpunainen edustaa mulle lempeyttä ja herkkyyttä, kun taas vallankumous sanana edustaa mulle kapinaa, asioiden pöydälle nostamista ja muutosta. Odotan tosi paljon, että ihmiset pääsevät kuuntelemaan tän levyn kokonaisuutena!" -Ellinoora

   Uuden sukupolven popartisti Ellinoora tunnetaan lukuisista hiteistään kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Viimeistään syksyn 2018 Vain elämää -ohjelman myötä hän nousi koko kansan tietoisuuteen ja vakuutti monipuolisena artistina ja biisintekijänä. Ellinoora ei ole vain lahjakas laulaja-lauluntekijä vaan myös valovoimainen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Keväällä 2019 artisti esiintyi lukuisilla loppuunmyydyillä keikoilla ympäri Suomen ja hänet nähtiin tänä kesänä myös maamme isoimmilla festivaaleilla. Syksyn spesiaali albumikiertue laajenee 16.11. Helsingin Tavastialle.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Ellinoora – Vaaleanpunainen vallankumous -klubikiertue. Book your stay now!