NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   F (LEVYJULKKARIT), YEBOYAH in Helsinki


   • F (LEVYJULKKARIT), YEBOYAH Photo #1
   1 of 1
   October 17, 2020

   Saturday   8:00 PM

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   F (LEVYJULKKARIT), YEBOYAH

   F juhlii huhtikuussa ilmestyvän toisen albuminsa julkkareita Korjaamolla lauantaina 17.10.! Albumilta on jo saatu esimakua tammikuussa julkaistun singlen "Sokerii" myötä.

   "Sokerii on biisi, joka samaan aikaan itkee ja nauraa mun sukupolvelle ja sen kipuilulle. Biisi toimii myös eräänlaisena introna ja kehyksenä mun tulevan albumin tematiikalle. Albumi tulee kulkemaan matkan erilaisten tabujen läpi. Samalla se riisuu kertojansa ja hänen sukupolvensa puhumattomien sekä kiellettyjen asioiden ja kokemusten painolastista", F avaa.
   Vuosi 2019 oli F:lle käänteentekevä. Hän julkaisi debyyttialbuminsa Mä en oo viel tarpeeks iso, jonka YleX nosti vuoden parhaimpien kotimaisten albumien joukkoon. Lisäksi F keikkaili Suomen isoimmilla festivaaleilla soolona sekä osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -rapshowta. Menneen syksyn hän pysyi aktiivisena erilaisten biisivierailuiden myötä. Hän teki yhteistyötä muun muassa Lukas Leonin, costeen ja Pykärin kanssa. Vuosi huipentui yhteensä kahteen Emma-ehdokkuuteen Vuoden tulokas- sekä vuoden rap/r'nb -kategorioissa.

   Illan avausesiintyjänä nähdään viime vuoden puhutuimpien hiphop-nimiin lukeutuva Yeboyah. Artistin viime kesänä julkaisema visuaalinen Elovena-EP ravisteli luutuneita käsityksiä suomalaisuudesta ja poiki hänelle "Vuoden Tulokas" -Emma-ehdokkuuden ja sijan 5 YleX:n Läpimurto-listalla. Gasellien, Pesson ja Aivovuodon kappaleilla featannut monilahjakkuus nähtiin myös osana D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near F (LEVYJULKKARIT), YEBOYAH. Book your stay now!