NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Hannu Salama ja Vapaat Radikaalit in Helsinki


   • Hannu Salama ja Vapaat Radikaalit Photo #1
   1 of 1
   October 17, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Hannu Salama ja Vapaat Radikaalit

   Ovet klo 14:00 /

   Liput ennakkoon alk. 25 €, ovelta 27 €, Ikäraja: K-18

   Tapahtuma peruutettu

   Tapahtuma on valitettavasti peruuntunut.

   Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

   Peruutetun tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

   Voit tukea tapahtumia myös hankkimalla tapahtumapaikkakohtaisen lahjakortin. Katso lista lahjakorteista: www.tiketti.fi/tapahtumat#t=89
   Hannu Salama & Vapaat Radikaalit

   Hannu Salama (s.1936) on maamme modernin kirjallisuuden merkittävimpiä hahmoja. Salaman esikoisteos, Se tavallinen tarina, ilmestyi jo 1961, mutta hänen neljäs teoksensa, Juhannustanssit vuodelta 1964, ja sitä seurannut kohu nostivat Salaman varsinaisesti suuren yleisön tietoisuuteen. Salama on julkaissut kaikkiaan yli 30 teosta, joista tunnetuimpiin kuuluvat myös Siinä näkijä missä tekijä (1972) sekä Finlandia-sarjan teokset 1970- ja 1980-luvuilta.

   Hepa Halme (s.1955) on 1970-luvulla alkaneella urallaan ehtinyt moneen, bluesista punkiin ja groove-jazzista vapaaseen improvisaatioon. Hänen yhtyeistään muistetaan etenkin suomalaiseen rytmimusiikkiin jälkensä jättäneet Bullworkers, Cool Sheiks ja Fat Beat Sound System sekä vapaampaa ilmaisua suosineet Torvikollektiivi, Bad Ass Brass Band, HIK ja Halme Prospekt. Ensimmäisen oman levynsä "Nine Steps In Line Of Beauty" Halme julkaisi vuonna 2003.

   Salaman ja Halmeen yhteistyötä on aiemmin julkaistu TUM recordsin levyillä "Prospektrum" (2013) ja "Auringonnousun talosta helvetin kuuseen" (2015).

   Hannu Salama ja Vapaat Radikaalit ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2015 alkaen. Vapaat Radikaalit -kokoonpano koostuu Halme Prospekt -yhtyeen jäsenistä:
    
   Hepa Halme - saksofoni, huilu
   Matti Riikonen - trumpetti
   Esa Onttonen - kitara, basso
   Arttu Tolonen - syntestisaattorit ja efektit

   Matti Riikonen muistetaan parhaiten Edward Vesalan Sound and Fury -yhtyeen trumpetistina, muista mainittakoon Hugry Tribal Marching Band sekä Tapiola Big Band. Esa Onttonen on Sibelius-Akatemiasta valmistunut säveltäjä, sovittaja ja jazz-pedagogi, jonka yhtyeistä tunnetuimmat ovat Gourmet ja Gnomus. Hänen sovituksiaan ovat esittäneet muun muassa UMO ja Jukka Gustavson. Arttu Tolonen on soittanut esimerkiksi Giant Robot-, Fat Beat Sound System- ja Them Bird Things -yhtyeissä.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Hannu Salama ja Vapaat Radikaalit. Book your stay now!