NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Hippolyte Korjaamo Polku in Helsinki


   • Hippolyte Korjaamo Polku Photo #1
   1 of 1
   January 19, 2020

     (on various days)

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Hippolyte Korjaamo Polku

   Valokuvataiteilijoiden liitto ja Kulttuuritehdas Korjaamo avaavat yhteistyössä perjantaina 17.1.2020 uuden näyttelytilan Hippolyte Korjaamon Korjaamon aulagalleriaan Helsingin Töölöön.

   Polku-ryhmänäyttely pohtii tekijyyden kysymyksiä sekä kuvan tuottamisen merkitystä tässä ajassa. Valokuvataiteilija ja kirjailija Hanna Weseliuksen kuratoimissa näyttelykokonaisuudessa nähdään teoksia kahdeksalta taiteilijalta: Lina Jelanskilta, Ulla Jokisalolta, Jussi Kiveltä, Heli Rekulalta, Aura Saarikoskelta, Noora Sandgrenilta, Heidi Strengelliltä ja Otto-Ville Väätäiseltä.

   Polku näyttää millaisia muotoja valokuvalla voi olla, miten monenlaisia kysymyksiä sillä voi kysyä, ja millaisia eleitä sillä voi tehdä. Kun maailma muuttuu, muuttuvat myös valokuvan tavat tuottaa tietoa. Dokumentaarinen ja käsitteellinen valokuvataide limittyvät ja kuvien rinnalle – ja kuviksi – nousee tekstejä ja arkistomateriaaleja. Myös kertojuus muuttuu, ja auteurien rinnalle tulee kollektiiveja ja dialogisuutta toisten ihmisten, teknologian ja luonnon kanssa.

   Hippolyte Korjaamo täydentää osaltaan Töölön vuoden 2020 valokuvataiteen keskittymää, sillä samaan aikaan Töölön kirjastossa yleisölle avautuu mahdollisuus lainata kahdeksan suomalaisen valokuvataiteilijan teoksia kotiinsa. Taiken kanssa yhteistyössä tuotettu Lainaa valokuvataidetta -projekti tuo kirjastoon yhteensä 24 valokuvataideteosta, jotka ovat lisäksi ostettavissa Valokuvataiteen myyntikokoelmasta verkossa, shop.hippolyte.fi. Kokonaisuuden tarkoituksena on lisätä valokuvataiteen saavutettavuutta ja rikastaa paikallista kulttuuritarjontaa.

   Polku
   Lina Jelanski, Ulla Jokisalo, Jussi Kivi, Heli Rekula, Aura Saarikoski, Noora Sandgren, Heidi Strengell, Otto-Ville Väätäinen
   Kuraattorina Hanna Weselius
   Hippolyte Korjaamo
   Töölönkatu 51 B, Helsinki
   18.1.–1.3.2020
   Ma-su 11-20

   Categories: Performing Arts

   This event repeats on various days:

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Hippolyte Korjaamo Polku. Book your stay now!