Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   KOTITEOLLISUUS / MERTA in Helsinki


   • KOTITEOLLISUUS / MERTA Photo #1
   1 of 1
   September 27, 2019

   Friday   8:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   EVENT DETAILS
   KOTITEOLLISUUS / MERTA

   Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Kotiteollisuus tunnettiin vuosina 1993-1997 nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus. Vuonna 1997 bändi muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock-metalli -albumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, joka olikin yhtyeen läpimurto. Suurimmista hiteistä mainittakoon mm. Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

   Maaliskuussa 2014 yhtye ilmoitti, että pitkään keikoilla mukana ollut Miitri Aaltonen on otettu yhtyeeseen tasavertaiseksi jäseneksi.

   Kotiteollisuuden keulakuva Jouni Hynynen toimii paitsi yhtyeen laulajana, kitaristina ja sanoittajana myös säveltäjänä ja sovittajana. Jouni Hynynen on myös julkaissut lukuisia kirjallisia teoksia. Keväällä 2015 Johnny Kniga julkaisi Mika Vuoton valokuvakirjan Kotiteollisuus – Munasillaan ja muutenkin.

   Kotiteollisuus on koko uransa ajan keikkaillut ahkerasti muun muassa festareilla ja kiertueilla. Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.

   Kotiteollisuus - Sädekehä
   https://www.youtube.com/watch?v=PjBIpaIFaDg

   -

   Illan meille avaa uusi tulevaisuuden lupaus Merta!
   MERTA on suomenkielistä vaihtoehtorokkia ja screameja popahtaviin melodiohin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu!
   https://open.spotify.com/track/2vNk5GQoM2bss63DtXdLQL?si=ceIfkTR5T5qcwqa...

   -

   Ennakkoliput tulossa myyntiin pe 12.7. klo 10:00 Ticketmasterissa.

   Liput: ennakkoon 26 € / Ovelta 29 €

   https://www.ticketmaster.fi/event/263065

   Kotiteollisuus
   27.9.2019 Nosturi, Helsinki
   Ovet 20:00

   K18

   Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

   Pidätämme oikeuden muutoksiin. K18

   Cost: 26 / 29 €

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.