NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Lukas Leon, Etta in Helsinki


   • Lukas Leon, Etta Photo #1
   1 of 1
   September 6, 2019

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Lukas Leon, Etta

   Ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 13 €, ovelta 15 €, Ikäraja: K-18

   LUKAS LEON JULKAISEE UUDEN ALBUMIN 28.8. - LEVYNJULKKAREITA VIETETÄÄN TAVASTIALLA!

   Lukas Leon julkaisee uuden albumin keskiviikkona 28.8. Lukakselle henkilökohtaista -albumia juhlistetaan 6.9. Tavastialla levynjulkaisukeikalla.
    
   Mun uus albumi on nimeltään MÄ ja se käsittelee sitä, että kuka mä oon ja mitä mieltä mä oon asioista. Mun debyyttialbumi julkastiin kesällä 2018 ja heti sen jälkeen aloin keikkaileen ja duunaa uutta musaa - elään täysillä mun unelmaa. Se kuuluu tällä albumilla ja nuoruus on levyllä vahva teema. Siistii julkasta albumillinen biisei ja päästä vetään näitä myös syksyn keikoilla! - Lukas Leon

   XTC -megahitistään tunnetun Lukas Leonin ura starttasi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi yli 18 miljoonaa kertaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Lukas Leon on 21-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Lähes platinaa striimannut debyyttialbumi on saanut jatkoa kahdella kultaa striimanneella singlellä: HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi ja Rooma feat. Etta. Uusin single Cringe julkaistiin heinäkuussa ja se kritisoi epäaitoutta.

   Lukas Leon on yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja hän voitti yleisöäänestyksen. Läpimurto 2019 on listaus suomalaisista artistitulokkaista, joiden YleX:n musiikkitiimi uskoo tekevän läpimurron kuluvana vuonna.

   Illan avaa Etta, joka juhlii Tavastialla myös 16.8. julkaistavaa EP:tä 10+.

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Lukas Leon, Etta. Book your stay now!