Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Paris Shadows (USA) in Helsinki


   • Paris Shadows (USA) Photo #1
   1 of 1
   November 20, 2019

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Paris Shadows (USA)

   Ovet klo 19:00 /

   Liput ennakkoon alk. 19,50 €, ovelta 22 €, Ikäraja: K-18

   Huom! Tapahtuman päivä on vaihtunut. Alkuperäiselle keikalle 6.3. ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavalle keikalle 20.11. Halutessaan lipun voi myös palauttaa 27.3. klo 21 mennessä, mikäli uusi päivä ei sovi.

   Kätevin tapa palauttaa liput on sähköposti. Ilmoita meille lipun tai lippujen 13-numeroiset koodit ja IBAN-tilinumerosi osoitteeseen hei@tiketti.fi. Lisää otsikkoon "PARIS - lipunpalautus".

   Lippujen palauttaminen onnistuu myös toimipisteillämme. Otathan huomioon, että kaikissa toimipisteissä ei säilytetä käteistä. Silloin toimipiste ottaa ylös yhteystietosi ja tilinumerosi ja saat palautuksen tilillesi. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

   Voit myös postittaa ostetut liput meille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa. Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki.

   Jenkkiräppäri Paris Shadows saapuu ensimmäiselle keikalleen Suomeen marrsakuussa!

   Post Malonen ja 21 Savagen kiertueella lämmitellyt Paris Shadows teki debyyttinsä Soundcloudissa ja rikkoo nyt miljoonia striimejä singleillään Spotifyssa. Kasvava suosio ja singlejulkaisut "Bones" ja "Po'ed Up" johtivat viime vuonna julkaistuun debyyttilevyyn "ONE NIGHT IN PARIS", jolla vierailevat mm. Trippie Redd ("Gone") ja rumpali Travis Parker ("Crushin"). Linkin Parkista ja Black Sabbathista vaikutteita ottanut muusikko yhdistelee rock-elementtejä hiphopista tuttuun hedonistiseen maailmaan.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.