NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   PERUTTU: PÄIVÄKIRJAKLUBI in Helsinki


   • PERUTTU: PÄIVÄKIRJAKLUBI Photo #1
   1 of 1
   April 11, 2020

    

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   PERUTTU: PÄIVÄKIRJAKLUBI

   __Tapahtuma on valitettavasti peruttu koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

   __Ostetuille lipuille voi hakea hyvityksen Tiketistä. Kätevin tapa palauttaa peruuntuneen tapahtuman liput on palautuslomakkeen kautta osoitteessa https://www.tiketti.fi/palautalippuja. Huomioithan, että Tiketin asiakaspalvelu saattaa olla ruuhkautunut, ja palautuksen saamisessa voi kestää hetki. Kiitos ymmärryksestä!

   __Voit myös postittaa ostetut liput Tiketille yhdessä IBAN-tilinumerosi ja yhteystietojesi kanssa.
   Osoite: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki

   __HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

   Pahoittelemme tilannetta!__
   __

   Jokainen meistä on ollut nuorena nolo. Kaikkein noloimmat meistä eivät koskaan voi unohtaa nolouttaan, sillä he kirjoittivat päiväkirjaa, eivätkä tajunneet hävittää sitä ennen kuin sille kertyi tunnearvoa.

   Päiväkirjaklubilla nämä nyt jo aikuisiksi varttuneet itsetietoiset murheenkryynit jakavat nolot kirjoituksensa yleisölle. Merkinnät ensirakkauksista, vanhemmista ja nuoruuden ahdistuksista ovat paitsi liikuttavia ja traagisia myös käsittämättömän hauskoja, kun ne kuulee entisen nuoren lukemana.

   Päiväkirjaklubi on myötähäpeää, naurua ja ennen kaikkea tunnistettavia tunteita siltä ajalta, kun kuvittelit, että olet ajatuksiesi kanssa täysin yksin - mutta kyllä me olimme kaikki siellä. Klubilla luetaan paitsi päiväkirjamerkintöjä myös rakkauskirjeitä ja kouluaineita. Mitä nolompaa, sen parempaa. Samaistuminen ja yhteenkuuluvuuden tunne on parhaimmillaan noussut hurmokseksi näillä klubeilla.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near PERUTTU: PÄIVÄKIRJAKLUBI. Book your stay now!