Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   SOFA (Levyjulkkarit), Hassan Maikal in Helsinki


   • SOFA (Levyjulkkarit), Hassan Maikal Photo #1
   1 of 1
   September 16, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   SOFA (Levyjulkkarit), Hassan Maikal

   Ovet klo 20:00 / SOFA 22:00 Hassan Maikal 21:00

   Liput ennakkoon alk. 14 €, ovelta 16 €, Ikäraja: K-18

   HUOM! Keikka on siirtynyt syyskuulle!

   RAP-DUO SOFA JUHLISTAA ODOTETTUA DEBYYTTIALBUMIAAN TAVASTIALLA 16.9.

   Feminismiin, bängääviiin biitteihin, tasa-arvoon ja vapauteen uskovan rap-duo Sofan debyyttialbumi "BFF" ilmestyy ystävänpäivänä ja sen julkaisua suunniteltiin juhlittavan levynjulkaisukeikalla Tavastia-klubilla 18.3.2020. Tapahtuma kuitenkin siirrettiin 16.9.

   Sonja Kuittisen ja Fanni Noroilan vuonna 2013 perustama SOFA -yhtye on riemastuttanut yleisöä räppäämällä asioista, joista hiphop-kulttuurissa ei juuri ole ennen puhuttu. Teatterikorkeakoulussa toisiinsa tutustunut parivaljakko on tähän mennessä julkaissut kaksi EP:tä ja nipun singlejä, joilla se on räpännyt niin kuukautisista kuin legginseistäkin ja tasapainoillut riemukkaasti yhteiskunnallisen vaikuttavuuden ja hauskanpidon välillä. Oivaltavat ja voimaannuttavat tekstit syntyvät Sonjan ja Fannin omasta kokemuspiiristä. Huikean energisenä livebändinä tunnettu yhtye on nähty myös olennaisena osana Tavastiankin loppuunmyynyttä D.R.E.A.M.G.I.R.L.S -rapshowta.

   Noah Kinin ja osin Juho Suutarisen tuottamalta "BFF"-albumilta on julkaistu singleinä jo kappaleet "Ei kiinnosta", "Sotamaalauksii" (feat. Ringa Manner), "Lucky Liukas" ja "Tää kestää vaik en kestä sua" (feat. F).

   ***Tavastian turvallisuusohje:

   Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

   Tavastialla on istumapaikkoja aulassa, salissa ja parvella. Keikkaa voi myös seurata seisaaltaan. On erityisen tärkeää säilyttää turvavälit koko keikan ajan muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan ja artistiin.

   • Varauduthan näyttämään viranomaisen hyväksymän viivakoodillisen henkilötodistuksen ovella lipuntarkastuksen yhteydessä tai luo valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
    Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa.
   • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi. Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
   • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
   • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
   • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.

   Saavutettavuus

   Tapahtumapaikka on esteetön. Avustajan ja avustettavan lippuvarauksia tehdessä, otathan yhteyttä info@tavastiaklubi.fi

    

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.