NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Sunday Masterpiece: Parrasvalot (1952) in Helsinki


   • Sunday Masterpiece: Parrasvalot (1952) Photo #1
   1 of 1
   December 1, 2019

   Sunday   8:00 PM

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Sunday Masterpiece: Parrasvalot (1952)

   Calvero oli aikanaan varieteetähti, mahtava koomikko ja alansa parhaimmistoa. Nyt hän on ikäloppu mies, jonka yleisökin on unohtanut. Kun Calvero pelastaa nuoren ballerinan itsemurhalta ja auttaa häntä tervehtymään ja saamaan itseluottamuksensa takaisin, hän löytää jälleen tarkoituksensa showbisneksessä, vaikka oli jo menettänyt toivonsa.

   Chaplin tutkii intiimisti ja tarkasti elämäänsä hiipuneena tähtenä. Hän lähestyy itse jo eläkeikää. Hän esittää kysymyksiä ja vastauksia siitä, miltä tuntuu olla unohdettu ja epätoivoinen. Samalla hän kerää voimia ylittääkseen itsensä jälleen. ”Parrasvalot” voitti sekä Oscar-palkinnon että BAFTA-palkinnon.

   kieli: englanti
   tekstitys: suomi

   Huom! Esitys on Bio Rexissä (Mannerheimintie 22–24, Helsinki).

   Sunday Masterpiece -elokuvasarja palaa uudella kattauksella! Kyseessä on Korjaamo Kino Bio Rexin sunnuntaisarja, joka esittää kerran kuussa elokuvataiteen merkkiteoksia eri aikakausilta. Sarjassa tullaan näkemään harvinaisempia helmiä, näyttävää filmatisointia sekä aikaa kestäviä klassikoita.

   Huomaathan, että Bio Rexin näytökset ovat K18, koska salissa on anniskeluoikeus.

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Sunday Masterpiece: Parrasvalot (1952). Book your stay now!