NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Tähtiportti, Profeetta in Helsinki


   • Tähtiportti, Profeetta Photo #1
   1 of 1
   August 17, 2020

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Tähtiportti, Profeetta

   Ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 16 €, ovelta 18 €, Ikäraja: K-18

   HUOM! Keikka on siirtynyt toukokuulta elokuulle!

   Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 30.4.2020 mennessä. Palautetuista lipuista peritään 2,50 € käsittelymaksu.

   Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

   ***

   Harvakseltaan esiintyvän Tähtiportin riveissä vaikuttavat Albert Witchfinder (Reverend Bizarre, Opium Warlords), Stiletti-Ana (JESSE) sek��Vilunki 3000 (Op:l Bastards, Larry & The Lefthanded), eikä liene sattumaa, että kyseessä on syväluotaavaa ja esoteerista teknoa ja elektroa esittävä yhtye. Tähtiportti onkin vähintään yhtä rautainen yhtye kuin jäsenensä.

   Tähtiportin esikoisalbumi julkaistiin 2015 ja sitä seuranneet kakkos- ja kolmosalbumit "Eetterimessu" ja "Superdepressio" ilmestyivät 2016 ja 2017. Kaikista julkaisuista on vastannut Svart Records. Yhtyeen viimeisin julkaisu "Abiristeily" näki päivänvalon 10.5.2019.

   Toukokuussa on luvassa harvinaista herkkua, sillä Tähtiportti soittaa Tavastialla vuoden ainoan klubikeikkansa.

    

   Illan avaa PROFEETTA, joka on 30 vuotta musiikkia tehneen laulaja Matti "Profeetta" Pihlin uusi yhtye. Se edustaa Profeetan artismin kirjoa jalostuneempana kuin mikään muu tähän mennessä. Se on samaa jatkumoa kuin kolme pitkäsoittoa vuosina 2007 - 2012 julkaissut Profeetta & Uusi Maailmanuskonto. 

   Profeetta-yhtyeen keikkakokoonpanoon kuuluu Profeetan pitkäaikainen lauluntekokumppani, henkilääkäri ja asianajaja Mikko "Köpernikus" Kuorelahti (mm. Laulurastas, Ville Leinonen & Enkelit, Profeetta & Uusi Maailmanuskonto, Puppa J & Tasottavat... ). Hänen instrumenttinsa on basso. Koskettimissa kuullaan Risto Ylihärsilää, joka on nero, mutta niin on kaikki muutkin tässä bändissä. Kitaraa soittaa nuori ja antaumuksellinen Henri "Hegel" Hiltunen (mm. Radical Ninja) ja rumpuja pitkän linjan muusikko Ville Leinonen. Tämähän alkaa vaikuttaa jo superkokoonpanolta.

    

   Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Tähtiportti, Profeetta. Book your stay now!