NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   TOPI SAHA & YLVA HARU: KIPINÖITÄ in Helsinki


   • TOPI SAHA & YLVA HARU: KIPINÖITÄ Photo #1
   1 of 1
   February 29, 2020

   Saturday   7:00 PM

   Helsinki, Finland 00250

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   TOPI SAHA & YLVA HARU: KIPINÖITÄ

   Folkin vahvat tulkitsijat Topi Saha ja Ylva Haru yhdistävät voimansa Kipinöitä -konserttikiertueen merkeissä. Kyseessä ei ole perinteinen yhteiskiertue, jossa esiintyjät vuorottelevat valokeilassa, vaan jotain ihmeellisempää ja ikimuistoisempaa: äänensä löytäneet lauluntekijät jakavat lavan esittäen yhdessä toistensa lauluja ja lainattuja aarteita.
   Idea sai alkunsa Tampereen Olympian Kehä-illassa, jossa Topi Saha ja Ylva Haru esittivät yhdessä riisutun duettotulkinnan Mannan kappaleesta "Äiti". Hetkessä oli jotain maagista, jonka aisti esiintyjien lisäksi myös yleisö. Kipinä oli syttynyt.
   Molemmat artistit valmistelevat tällä hetkellä uutta musiikkia. Keikoilla kuullaan Topi Sahan ja Ylva Harun tuotantoa - uutta ja vanhaa - duettomuodossa.

   "Ihailen yli kaiken Everlyn veljeksiä, joiden kappaleissa melodia ja harmonia ovat tasa-arvoisia ja rajanveto soolo- ja taustalaulun välille tarpeetonta. Yhteen laulaminen on kuitenkin ollut itselleni yhteen soittamista vaikeampaa - kunnes osuimme Ylva Harun kanssa samalle lavalle." -Topi Saha

   "Rakastan harmonioiden luomista niin laululla kuin soittimillakin. Kun kohtasimme Topin kanssa ensimmäistä kertaa soittamisen merkeissä, kaikki oli luontevasti paikoillaan ensimmäisestä soinnusta lähtien. Sellaisesta lähtökohdasta on todella inspiroivaa tutkia mihin tämä virta kuljettaa." -Ylva Haru

   HUOM!
   Ovet: 18:30-21:30
   Showtime 19:30

   Categories: Performing Arts

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near TOPI SAHA & YLVA HARU: KIPINÖITÄ. Book your stay now!