Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   VELCRA / IIWANAJULMA / MISTERER in Helsinki


   • VELCRA / IIWANAJULMA / MISTERER Photo #1
   1 of 1
   October 11, 2019

   Friday   8:00 PM

   Telakkakatu 8
   Helsinki, Finland FI-00150

   Performers:
   EVENT DETAILS
   VELCRA / IIWANAJULMA / MISTERER

   Industrial Metal -yhtye Velcra tekee paluun Nosturin lavalle. Vuosituhannen alussa kansainvälisessä nosteessa ollut Velcra palaa lähtöruutuunsa lokakuun 11. päivänä, jolloin se tekee viimeisen keikkansa purkutuomion saaneessa Nosturissa.

   Sekä Velcran että Elävän musiikin yhdistys ELMU ry:n pyörittämän musiikkitalo Nosturin historian ensimmäiset kappaleet kirjoitettiin vuonna 1999. Vasta uraansa aloitteleva Velcra teki yhden ensimmäisistä keikoistaan Nosturissa lokakuussa 2000. Bändin viimeinen keikka soitettiin myös Nosturissa 8 vuotta myöhemmin lokakuussa 2008 MetalOrgy -festareilla.

   Nosturin jäähyväisten kunniaksi Velcra palaa lavalle itselleen tärkeässä paikassa ja ottaa seurakseen Iiwanajulman ja Mistererin. Pitkään odotettu paluu lavoille saadaan siis vihdoin toteutumaan eikä sitä kannata missata! Ilta tulee ehdottomasti olemaan ikimuistoinen niin Nosturille, yhtyeille kuin yleisöllekin.

   Liput: 22€ / 26€
   https://www.ticketmaster.fi/event/263423
   Ovella maksetaan myös eteispalvelumaksu 3€.

   K-18

   20.00 Ovet
   21.00 Misterer
   22.00 Iiwanajulma
   23.00 Velcra

   Pidätämme oikeuden muutoksiin.
   ---

   VELCRA

   Vasta uraansa aloitteleva Velcra teki yhden ensimmäisistä keikoistaan Nosturissa lokakuussa 2000. Debyyttialbumi Consequences of Disobedience julkaistiin vuonna 2002 ja yhtye kiersi seuraavat vuodet ahkerasti niin Suomessa kuin ulkomailla.

   Velcra julkaisi kaikkiaan kolme levyä, joista viimeisimpänä on vuonna 2007 ilmestynyt Hadal. Bändin viimeinen keikka soitettiin niin ikään Nosturissa lokakuussa 2008 MetalOrgy -festareilla, ja nyt lähes päivälleen 11 vuotta myöhemmin Velcra palaa lähtöruutuunsa tehdäkseen viimeisen jäähyväiskeikan ensi vuonna purettavan Nosturin kunniaksi.

   — Nosturi on ollut meille aina mitä mahtavin paikka soittaa ja tupa on ollut mukavasti täynnä, joten hyvät bileet on ainakin tiedossa. Ihan bändin alkuvaiheissa soitimme Nosturissa, se oli muistaakseni joku legendaarisen Jyrki-ohjelman järjestämä tapahtuma. Vuosien mittaan olemme soittaneet Nosturissa useita kertoja ja siellä vedettiin myös viimeinen keikkammekin, laulaja Jessi Frey muistelee ja jatkaa.

   — Kun sitten lähdimme kaikki omiin suuntiimme, niin olimme ihan varmoja, että se keikka jäisi viimeiseksi. Kun kuulimme, että Nosturissa on viimeiset hetket käsillä, päätimme panna vielä vanhan jengin kasaan. Näin hyvästelemme hienon keikkapaikan vielä kertaalleen! Keikka on meillekin mahdollisuus pitää kokoontumisajot vanhalla porukalla ja sanoa kunnon hyvästit yleisöllekin, joka on vuosien mittaan usein kysellyt, että milloinkas palaatte lavoille. No, nyt palataan, ja sitten tuskin enää, Jessi kiteyttää.

   Velcran viimeisellä Nosturin keikalla kokoonpanossa ovat Jessi Frey (laulu), O.D. (kitara), Mr. Hännine (kitara), Wille Hartonen (basso), Mikko Herranen (rummut) ja DJ Freak (koskettimet).

   Can't Stop Fighting: https://youtu.be/4kdDcH28g_M

   IIWANAJULMA

   Iiwanajulma on Juvalla vuonna 2000 perustettu modernia suomenkielistä rockmusiikkia soittava bändi, joka parhaillaan viimeistelee neljättä studioalbumiaan Casino Loyale. Bändin musiikki on kehittynyt sen alkuaikojen suoraviivaisesta Suomi-progemetallista yhä vivahteikkaampaan ja täyteläisempään suuntaan.

   Päivän teesi: https://youtu.be/ILsUTEfexgk

   MISTERER

   Misterer on Mikko Herrasen uusi kivenkova thrashmetallibändi, jossa hän laulaa ja soittaa rumpuja - samanaikaisesti! Misterer julkaisi esikoisalbuminsa Ignoramus huhtikuussa 2019, ja bändin esikoissingle Backrage on jo ylittänyt 100 000 striimauksen rajapyykin Spotifyssä.

   Backrage: https://youtu.be/qeluxpGJWio

   Keikka järjestetään Cornerstonen ja Loose Mind Productionsin yhteistyönä. K18

   Cost: 22 / 26 €

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.