NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Helsinki, Finland

  Recent Locations

   Waltari (levyjulkkarit) in Helsinki


   • Waltari (levyjulkkarit) Photo #1
   • Waltari (levyjulkkarit) Photo #2
   • Waltari (levyjulkkarit) Photo #3
   1 of 3
   January 5, 2021

    

   Urho kekkosenkatu 4
   Helsinki, Finland

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Waltari (levyjulkkarit)

   Ovet klo 20:00 /

   Liput ennakkoon alk. 18 €, ovelta 20 €, Ikäraja: K-18

   HUOM! Tapahtuma siirtyy heinäkuulta tammikuulle 2021.

   Ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisenaan. Jos uusi päivä ei sovi, liput voi palauttaa Tikettiin 31.7.2020 mennessä. Palautetuista lipuista peritään lippukohtainen käsittelymaksu.

   Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja.

    

   Waltari julkaisee uuden albumin viiden vuoden tauon jälkeen

   Rock-musiikin kapinaan ja uudistumiseen uskovan Waltarin Global Rock -albumi ilmestyy 20.3.2020. Levyä edeltää helmikuun 7. päivä julkaistu Skyline-single, jolla kuullaan vierailijana Bomfunk MC's -yhtyeen Raymond Ebanksia.

   Helsingissä vuonna 1986 perustettu Waltari on koko reilun 30-vuotisen olemassa olonsa ajan suhtautunut rock-musiikkiin suurella intohimolla ja punk-asenteella. Neljätoista albumia julkaissut yhtye on toiminut esikuvana monelle niin koti- kuin ulkomaisellekin yhtyeelle.

   Kärtsy Hatakan luotsaama Waltari haluaa olla elävä todiste siitä, että rockbändi voi ottaa musiikkiinsa ikuisesti uusia vaikutteita eikä koskaan henkisesti sammaloitua. Maaliskuun 20. päivä julkaistava Global Rock-albumi tarjoaakin jälleen raikkaan ja monipuolisen otoksen uutta rock-musiikkia.  

   "Rock on asenne, kyltymätön halu leikkiä elämän kanssa, loppuun asti! Se on se maailma, johon Waltari syntyi. Musta on edelleen ihan cool laittaa meikit naamaan ja pysyä lainsuojattomana. Pyrkimyksenämme on luoda musiikkia, joka räjäyttää kuulijoidemme tajunnan", summaa Waltarin keulakuva Kärtsy Hatakka yhtyeen filosofiaa.

   WALTARI on:
   Kärtsy Hatakka: laulu, basso, ohjelmointi ja koskettimet
   Antti Kolehmainen: kitara, laulu ja sello
   Kimmo Korhonen: kitara ja murina
   Sami Yli-Sirniö: kitara
   Jani Hölli: koskettimet ja ohjelmointi
   Jariot Lehtinen: kitara
   Ville Vehviläinen: rummut

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Waltari (levyjulkkarit). Book your stay now!