NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Oslo, Norway

  Recent Locations

   Dagny in Oslo


   • Dagny Photo #1
   1 of 1
   July 20, 2020

   Monday  12:00 PM

   5 C. J. Hambros plass
   Oslo, Oslo 0164

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Dagny

   Med sin sjelfulle folk/pop har Dagny de siste årene etablert seg som en av de mest lovende soloartistene fra Nord-Norge, og Tromsøjenta har gjennom omfattende konsert- og turnévirksomhet blitt et både kjent navn og fjes i store deler av landet.

   Siden 2010 har Dagny turnert i Norge, Sverige, Danmark og England, og nå legges grunnlaget for en lang og fruktbar musikkarriere med støttespillere fra både inn- og utland. I et samarbeid mellom Tromsø- og London-baserte partnere utvikles i disse dager Dagnys debut-utgivelse som kan ventes høsten 2012.
   Med seg på scenen bringer hun med seg en knippe personlige tekster, ærlighet, harmonier og følelser, pakket inn i mørk melankoli på den ene siden og evig optimisme på den andre. Kombinert med hennes smittsomt positive vesen, leverer Dagny en komplett konsertopplevelse det med det rette hviler store forventninger til!

   Nylig stod hun på scenen under Døgnvill Vinter i Tromsø som support for selveste Elton John foran 10.000 fremmøtte! Konserten høstet gode anmeldelser, og nå ønsker vi lære resten av landet å kjenne Dagny. I forrige uke vant hun Spirits demokonkurranse på Soundcloud og vil være på klubbdagen under årets Øyafestival.

   Hun har nettopp signert avtale med Artistpartner, klessponsor Quiksilver og 360 Music Entertainment i London. Som del av en travel konsertsommer tilbyr vi nå kaféer, klubber og gallerier muligheten til å oppleve intimkonserter der man virkelig får bli kjent med Dagny, musikken, artisten og stemmen.

   Opplev Dagny på nettet:

   Soundcloud: http://soundcloud.com/dagnymusic
   Youtube: www.youtube.com/dagnymusic
   Facebook: www.facebook.com/dagnypage
   Twitter: www.twitter.com/dagnytweets

   Cost: Kr 100

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Dagny. Book your stay now!